Nagyon köszönöm a szervezést, mert mindenki nagyon jól érezte magát! - Jakab Zsuzsanna (Prímagáz Hungária Zrt.)
Abszolút pozitív volt a visszajelzés, mindenkitől, cégen belül és az orvosoktól egyaránt! Én is örülnék, ha dolgoznánk még együtt! - Hudák Zita (Lilly Hungária Kft.)
2012. július 21-én tartottunk dolgozóink és családtagjaik részére a családi napot (DaNap). Ennek megrendezésére kértük fel a Future Event-et. A programok sokszínűsége, a kínált ételek és italok minősége túlmutatott a beszélgetéseinken. Nagyon magas szintű szervezést, professzionális vendégvárást kaptunk. Mind az előkészítésben, mind a családi nap utáni teendőkben kimagasló munkát végeztek a Future Event munkatársai! Köszönjük mindannyiunk nevében Eszter és Krisztián állhatatos munkáját. Csak így tovább! - Babinyecz Endre (Dana Hungary Gyártó Kft.)
10 éves születésnapi vacsoránk megszervezéséhez kértük fel a Future Event Kft. munkatársait, segítsenek nekünk emlékezetessé tenni ezt az estét. Közel 650 munkatársunk jóhangulata, elégedettsége volt a tét. A rendezvényszervező munkatársaknak köszönhetően ez volt az első olyan rendezvényünk, ahol jómagam is résztvevő lehettem, és csak annyi dolgom volt, hogy jól érezzem magam. Nagyon hálás vagyok azért, amiért minden terhet levettek a vállamról és végig a profizmusnak lehettem szemtanúja. - Illyés Erika (Bricostore Hungária Barkácsáruház Kft.)
Szeretnénk köszönetünket kifejezni a szombati napi rendezvényünk előkészületeiben és kivitelezésében mutatott odaadó munkátokért. Mi magunk, a tulajdonosok és természetesen a megjelent partnereink is meg voltak elégedve a rendezvénnyel. - Baji Angéla (Biomark Kft.)
Nagyon köszönjük, hogy - ahogy a fiúktól is hallottam - remekül megszervezték a programokat és valamennyi óhaj-sóhajunkat teljesítették. - Grófné Molnár Ágota (Gartner Intertrans Hungária Kft.)
A Future Event Kft.-t első ízben bíztuk meg rendezvényszervezéssel. A feladat a Campona karácsonyi nyereményjátékának és karácsonyi programjainak megszervezése volt. Ezúton fejezem ki köszönetünket. A Future Event Kft. munkatársai munkájukkal, a magas színvonalú szervezéssel, segítőkészségükkel, rugalmasságukkal hozzájárultak ahhoz, hogy a nyereményjáték és a programok sikeresek legyenek. Külön kiemelném, hogy hatalmas terhet vettek le a vállunkról azzal, hogy felvállalták a nyereményjáték hivatalos bejelentését, illetve a különböző adók megfizetését. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni! - P. Ács Magdolna (Campona '99 Bevásárlóközpont Kft.)

Future Event Kft.
Székhely: 2225 Üllő, Hajós Alfréd u. 12.
Telefon: 0670/419-3520
E-mail: info@futureevent.hu

Hírlevél feliratkozás